Агенција за акредитацију здравствених установа Србије

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova srbije

ОДРЖАН СТРУЧНИ САСТАНАК ЗА ПРИПРЕМУ СПОЉАШЊИХ ОЦЕЊИВАЧА ЗА РЕДОВНУ ПОСЕТУ АКРЕДИТОВАНИМ ЗДРАВСТВЕНИМ УСТАНОВАМА, 09. МАЈ 2012. ГОДИНЕ

У срeду 9. мaja 2012. гoдинe у просторијама Агенције за акредитацију здравствених установа Србије одржан је стручни састанак на коме су присуствовали спољашњи оцењивачи, који ће до краја маја 2012. године обавити редовне посете здравственим установама акредитованим 2011. године. Састанак је организован у циљу припреме спољашњих оцењивача за обављање прве редовне посете.

Присутне је поздравила директорка Агенције др Снежана Манић и представила основне циљеве скупа, а затим их упознала и са актуелностима у области акредитације и клиничке праксе (примена медицине засноване на доказима).

У другом делу састанка присутни су упознати са анализом резултата акредитација спроведених током 2011. године, коју су презентовале и израдиле стручне службе Агенције. Поред тога, на скупу је било речи и о уједначавању приступа  и проблему субјективности приликом спољашњег оцењивања.

Поред директорке Агенције др Снежане Манић, на скупу су говорили виши стручни сарадници Агенције Гордана Радовановић, Владо Давковски, Александар Лабус и стручни сарадник Светлана Дрча.

 

 

 

 

 

Контакт тел: 011-7151-722, факс: 011-7151-724, е-маил: office@azus.gov.rs