Агенција за акредитацију здравствених установа Србије

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova srbije

ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ИПА ПРОЈЕКТА „AdriHealthMob“ И САСТАНАК СА ДИРЕКТОРОМ АГЕНЦИЈЕ ЗА КВАЛИТЕТ И АКРЕДИТАЦИЈУ У ЗДРАВСТВУ У ФЕДЕРАЦИЈИ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

У периоду од 14. до 16. новембра 2016. године представници Агенције, директор Владимир Арсеновић и виши стручни сарадници за међународну сарадњу Александар Лабус и Марија Митић, присуствовали су Завршној Конференцији ИПА Пројекта „AdriHealthMob“ која је одржана у Сарајеву. У оквиру ИПА Пројекта „AdriHealthMob“АЗУС је активно учествовао и завршио све активности предвиђене овим пројектом, чиме је стекао додатну међународну референцу. У оквиру предвиђених презентација свих партнера који су учествовали на реализацији овог пројекта, Александар Лабус је, испред АЗУС-а, одржао презентацију о учешћу и оствареним резултатима АЗУС-а у оквиру програмског пакета WP 7.

20161115_134344  20161115_130908

Пре радног дела Завршне Конференције„AdriHealthMob“, представници АЗУС-а одржали су радни састанак са доц. др Ахмед Ново, директором Агенције за квалитет и акредитацију у здравству у Федерацији Босне и Херцеговине (АКАЗ). Размотрени су генерални правци обостране сарадње две агенције. Том приликом су директори АКАЗ-а и АЗУС-а Ахмед Ново и Владимир Арсеновић потписали иницијални Споразум о разумевању и сарадњи између две агенције, након чега је директор АКАЗ-а организовао посету једној од установа које је акредитовао АКАЗ.

image-0-02

 

Контакт тел: 011-7151-722, факс: 011-7151-724, е-маил: office@azus.gov.rs