Агенција за акредитацију здравствених установа Србије

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova srbije

УНАПРЕЂЕНА ЈЕ БЕЗБЕДНОСТ ВЕБ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ АЗУС-а

У обављању својих редовних активности Агенција за акредитацију здравствених установа Србије упућена је на коришћење интернет презентације како би на једноставан, транспарентан и ефикасан начин обавештавала јавност о својим активностима.

Напретком технологије интернет саобраћаја повећава се удобност у раду и појављују се нове могућности које нису биле доступне у старијим технологијама. Нажалост, тај напредак има и своју лошу страну, а то је да се повећавају и ризици приликом коришћења интернета.

Обавештавамо све кориснике да је Агенција за акредитацију здравствених установа Србије унапредила безбедност на својој веб презентацији. Сви корисници сада могу да буду сигурни да су подаци и њихова комуникација на нашем сајту безбедни. Сав садржај који се шаље и прима интернет протоколом сада је приватан и безбедан.

У интернет претраживачима се неће појављивати порука „not secure“ и нежељене рекламе. Захваљујемо се свим корисницима који су нас обавештавали о проблемима са којима су се сусретали приликом коришћења наше веб презентације. Пратите и даље активности Агенције на нашој страници без бојазни да је компромитована ваша сигурност и приватност.

Ваша Агенција за акредитацију здравствених установа Србије

Контакт тел: 011-7151-722, факс: 011-7151-724, е-маил: office@azus.gov.rs